Hocam merhabalar. Sitenin header kısmı benim görüşüme göre biraz dar olmuş o kısım büyütülürse bence duruş açısından daha estetik bir hale gelebilir. Siyah header üstünü bence eklediğin logo çok hoş durmuş. Sitedeki sidebar bölümü yapışkan dizinde olsaydı daha iyi olurdu eğer temada böyle bir özellik yok ise o bölümü biraz daha doldurman daha iyi bir izlenim yaratabilir. Footer kısmına da ekleyeceğin bazı bölümler siteyi daha olgun gösterir benim yorumumca. İçeriklerine geldiğimiz zaman çok eksiklik var. Genellikle SEO uyumlu yazılarda en az 300 kelimelik bir yazı olması gerekmekte. Senin içerikelrinden rasgele 5 ine baktım ve eksik kelime kullanımı söz konusu diğerlerini bilmiyorum tabi. Bu durumda google adsense üyeliğinde çok zor olur. Sitenin açılış hızında ve gezindiğimizde bir kaç performans sorunu var. Eğer wordpress kullanıyorsan tabi ki çözümler mevcut. Genel olarak bence hoş bi dizaynı var. Eğer 1-2 bir şeyi değiştirirsen siten stil olarak çok güzel bir görünüm elde eder. Başta söylediğim gibi hepsi benim görüşüm hocam herkese göre farklılık içerebilir.